کیک لازانیا | طرز تهیه کیک لازانیا

ترفند تهیه کیک لازانیا | کیک لازانیا تاحالا دیده بودین؟ از خوشگلیش هرچی بگم کم گفتم حتما امتحانش کنین

کیک لازانیا، تلفیقی جذاب از طعم لازانیای کلاسیک و بافت کیک نرم و لطیف است. این غذا به خصوص برای افرادی که به دنبال یک غذای متفاوت و خوشمزه هستند، مناسب است. کیک لازانیا را می‌توان به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو کرد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه کیک لازانیا را به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13529
ترفند تهیه کیک لازانیا | کیک لازانیا تاحالا دیده بودین؟ از خوشگلیش هرچی بگم کم گفتم حتما امتحانش کنین

کیک لازانیا: یک تجربه متفاوت و خوشمزه

کیک لازانیا، تلفیقی جذاب از طعم لازانیای کلاسیک و بافت کیک نرم و لطیف است. این غذا به خصوص برای افرادی که به دنبال یک غذای متفاوت و خوشمزه هستند، مناسب است. کیک لازانیا را می‌توان به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو کرد. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه کیک لازانیا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • پیاز: 1 عدد (نگینی خرد شده)
  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • فلفل دلمه ای: ½ پیمانه (نگینی خرد شده)
  • ذرت: ½ پیمانه
  • قارچ: 1 پیمانه (ورقه شده)
  • سس بشامل: به مقدار لازم (برای تهیه سس بشامل می‌توانید از دستورالعمل‌های موجود استفاده کنید)
  • پنیر پیتزا: 250 گرم (رنده شده)
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: ¼ فنجان
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، آویشن و ادویه لازانیا: به مقدار لازم
  • آب: 1 لیوان
  • لازانیا: 1 بسته

طرز تهیه:

  1. تهیه مواد میانی:
    • پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
    • گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
    • فلفل دلمه ای، ذرت و قارچ را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
    • رب گوجه فرنگی، آب لیمو ترش و ادویه‌ها را به مواد اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
    • آب را اضافه کرده و اجازه دهید مواد به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود تا آب آن تبخیر شود.
  2. مونتاژ کیک لازانیا:
    • یک ظرف پیرکس یا قالب کیک را چرب کنید.
    • یک لایه لازانیا در کف ظرف قرار دهید.
    • یک لایه از مواد میانی روی لازانیا بریزید.
    • یک لایه سس بشامل روی مواد بریزید.
    • یک لایه پنیر پیتزا روی سس بشامل بپاشید.
    • این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید و لایه آخر را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  3. پخت کیک لازانیا:
    • ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی شود.
  4. سرو:
    • کیک لازانیا را پس از خنک شدن برش زده و سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای تهیه سس بشامل می‌توانید از دستورالعمل‌های موجود در اینترنت استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر می‌توانید از پنیر موزارلا یا چدار به جای پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • می‌توانید به مواد میانی سبزیجات دلخواه خود مانند اسفناج یا کلم بروکلی را اضافه کنید.
  • برای تزئین کیک لازانیا می‌توانید از جعفری خرد شده یا گوجه گیلاسی استفاده کنید.

نکات تکمیلی:

  • کیک لازانیا یک غذای کامل و مغذی است که می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی اصلی یا پیش غذا سرو شود.
  • این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم لذیذ، برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است.
  • کیک لازانیا را می‌توانید از قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2aj9k2

پربیننده ترین




اخبار داغ