ترفند درست کردن ساندویچ تابهای فوری | برای شام پختم، همه عاشقش شدن!+ویدئو
ساندویچ تابه ای یک غذای سریع و آسان است که می توانید در وعده های مختلف از آن لذت ببرید. این ساندویچ با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود و طعم و مزه دلچسبی دارد.
کد خبر: 5353
ساندویچ تابه ای، یک غذای سریع و آسان است که با مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می شود. این ساندویچ طعم و مزه دلچسبی دارد و می تواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میان وعده ای خوشمزه سرو شود.
مواد لازم:
- نان: به دلخواه (لواش، باگت، تافتون)
- گوشت چرخ کرده: 500 گرم (برای 6 ساندویچ)
- پیاز رنده شده: 1 عدد درشت (نیازی به گرفتن آب پیاز نیست)
- ادویه ها: زردچوبه، نمک، پودر پیاز، آویشن، فلفل
- سس دلخواه: کچاپ، مایونز، فرانسوی
- گوجه فرنگی، کاهو، چیپس خلالی
- پنیر پیتزا (اختیاری)
طرز تهیه:
در میان اخبار
- گوشت چرخ کرده را با ادویه ها و پیاز رنده شده مخلوط کنید و به خوبی ورز دهید.
- تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.
- مخلوط گوشت را به شکل دایره های نازک روی نان ها پهن کنید.
- نان ها را به همراه گوشت داخل تابه قرار دهید و هر دو طرف آن را به طور کامل گریل کنید.
- بعد از پخت نان و گوشت، ساندویچ ها را از تابه خارج کنید و به ترتیب سس دلخواه، گوجه فرنگی، کاهو، چیپس خلالی و پنیر پیتزا (در صورت تمایل) داخل نان ها قرار دهید.
نکات:
- برای طعم تندتر، می توانید از فلفل تند یا سس تند استفاده کنید.
- می توانید از سس های مختلف مانند سس هزار جزیره یا سس فرانسوی نیز استفاده کنید.
- این ساندویچ را می توانید به عنوان صبحانه، نهار، شام یا میان وعده میل کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2alwy4