لولا کباب | طرز تهیه لولا کباب

ترفند تهیه لولا کباب | یه بارم شده درستش کن که ازش سیر نمی‌شی! +ویدئو

لولا کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات کبابی و ادویه‌های خوش عطر تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش پخت آسان، برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی بسیار مناسب است. در این مقاله، طرز تهیه لولا کباب را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 13145
ترفند تهیه لولا کباب | یه بارم شده درستش کن که ازش سیر نمی‌شی! +ویدئو

لولا کباب: طعمی لذیذ و عطرآگین

لولا کباب یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات کبابی و ادویه‌های خوش عطر تهیه می‌شود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و روش پخت آسان، برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی بسیار مناسب است. در این مقاله، طرز تهیه لولا کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • 700 گرم گوشت چرخ‌کرده
  • 1 عدد پیاز بزرگ
  • 3-4 حبه سیر
  • 2 عدد بادمجان
  • 2 عدد فلفل دلمه قرمز
  • جعفری تازه خرد شده به مقدار دلخواه
  • ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا (به مقدار دلخواه)

  • طرز تهیه:
  1. آماده سازی سبزیجات: بادمجان و فلفل دلمه را به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 210 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کبابی شوند. سپس پوست آن‌ها را گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
  2. آماده سازی گوشت: پیاز و سیر را رنده ریز کرده و به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید. ادویه‌ها و جعفری خرد شده را نیز به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.
  3. شکل دادن به کباب: از مخلوط گوشت و سبزیجات، گلوله‌های کوچکی درست کرده و آن‌ها را به شکل لولا درآورید.
  4. پختن کباب: یک کاغذ روغنی را کف سینی فر پهن کنید. لولا کباب‌ها را روی کاغذ روغنی بچینید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و لولا کباب‌ها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و طلایی شوند.

نکات مهم:

  • برای طعم‌دار کردن بیشتر لولا کباب، می‌توانید از آب لیمو ترش یا زعفران دم کرده استفاده کنید.
  • برای تزیین لولا کباب، می‌توانید از سبزیجات تازه مانند گوجه گیلاسی، خیار و کاهو استفاده کنید.
  • لولا کباب را می‌توانید به همراه نان، برنج یا ماست سرو کنید.
  • اگر دوست دارید لولا کباب شما تردتر شود، می‌توانید قبل از قرار دادن در فر، روی آن‌ها کمی روغن زیتون بمالید.

نکات اضافی:

  • برای تهیه یک لولا کباب خوشمزه‌تر، از گوشت چرخ‌کرده با کیفیت استفاده کنید.
  • می‌توانید از انواع فلفل دلمه با رنگ‌های مختلف استفاده کنید تا لولا کباب شما رنگارنگ‌تر شود.
  • اگر دوست دارید لولا کباب شما طعم دودی داشته باشد، می‌توانید از زغال برای کباب کردن آن استفاده کنید.

 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2xdrw3

پربیننده ترین




اخبار داغ