ترفند درست کردن کتف و بال پولکی و تُرد | کتف و بال رو به روش رستورانها درست کن+ویدئو
کتف و بال سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهای فست فود است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از خوردن آن لذت برد
کد خبر: 4725
کتف و بال سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهای فست فود است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از خوردن آن لذت برد.
در این مطلب، طرز تهیه کتف و بال سوخاری پولکی را آموزش می دهیم. این روش، یک روش ساده و آسان است که باعث می شود کتف و بال سوخاری شما ترد و خوشمزه شود.
مواد لازم:
- کتف و بال مرغ: به مقدار دلخواه
- مایع خمیری:
- آرد: 1 پیمانه
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- آب: 1/4 پیمانه
- پودر سوخاری
- روکش اردی:
- آرد: 1 پیمانه
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
در میان اخبار
- کتف و بال مرغ را بشویید و خشک کنید.
- مایع خمیری را آماده کنید. برای این کار، آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. سپس، تخم مرغ و آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه ای غلیظ و یکدست حاصل شود.
- روکش اردی را نیز آماده کنید. برای این کار، آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
- کتف و بال مرغ را ابتدا در مایع خمیری بزنید تا کاملا آغشته شود. سپس، آن را در روکش اردی بغلتانید تا کاملا پوشیده شود.
- کتف و بال سوخاری شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
- کتف و بال سوخاری را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- کتف و بال سوخاری را با سس دلخواه سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه کتف و بال سوخاری شما تردتر شود، می توانید از آرد سوخاری استفاده کنید.
- اگر می خواهید کتف و بال سوخاری شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
- اگر می خواهید کتف و بال سوخاری شما رنگی تر شود، می توانید از آرد سوخاری رنگی استفاده کنید.
نکات طلایی برای تهیه کتف و بال سوخاری پولکی:
- کتف و بال: کتف و بال مرغ باید تازه و بدون بو باشد.
- مایع خمیری: مایع خمیری باید غلیظ باشد تا کتف و بال به خوبی به آن بچسبد.
- روکش اردی: روکش اردی باید به اندازه کافی غلیظ باشد تا کتف و بال به خوبی پوشیده شود.
- روغن: روغن باید داغ باشد تا کتف و بال به سرعت سرخ شود و مغز پخت شود.
با رعایت این نکات می توانید کتف و بال سوخاری پولکی خوشمزه و تردی را در خانه تهیه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36koy2