کتف و بال | کتف و بال پولکی و تُرد

ترفند درست کردن کتف و بال پولکی و تُرد | کتف و بال رو به روش رستوران‌ها درست کن+ویدئو

کتف و بال سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهای فست فود است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از خوردن آن لذت برد
کد خبر: 4725
ترفند درست کردن کتف و بال پولکی و تُرد | کتف و بال رو به روش رستوران‌ها درست کن+ویدئو

کتف و بال سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهای فست فود است که طرفداران زیادی دارد. این غذا را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد و از خوردن آن لذت برد.

در این مطلب، طرز تهیه کتف و بال سوخاری پولکی را آموزش می دهیم. این روش، یک روش ساده و آسان است که باعث می شود کتف و بال سوخاری شما ترد و خوشمزه شود.

مواد لازم:

  • کتف و بال مرغ: به مقدار دلخواه
  • مایع خمیری:
    • آرد: 1 پیمانه
    • نمک: 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
    • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
    • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
    • تخم مرغ: 2 عدد
    • آب: 1/4 پیمانه
    • پودر سوخاری 
  • روکش اردی:
    • آرد: 1 پیمانه
    • نمک: 1 قاشق چایخوری
    • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
    • پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
    • پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  1. کتف و بال مرغ را بشویید و خشک کنید.
  2. مایع خمیری را آماده کنید. برای این کار، آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. سپس، تخم مرغ و آب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه ای غلیظ و یکدست حاصل شود.
  3. روکش اردی را نیز آماده کنید. برای این کار، آرد، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
  4. کتف و بال مرغ را ابتدا در مایع خمیری بزنید تا کاملا آغشته شود. سپس، آن را در روکش اردی بغلتانید تا کاملا پوشیده شود.
  5. کتف و بال سوخاری شده را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
  6. کتف و بال سوخاری را از روغن خارج کنید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  7. کتف و بال سوخاری را با سس دلخواه سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه کتف و بال سوخاری شما تردتر شود، می توانید از آرد سوخاری استفاده کنید.
  • اگر می خواهید کتف و بال سوخاری شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید مقدار فلفل سیاه را بیشتر کنید.
  • اگر می خواهید کتف و بال سوخاری شما رنگی تر شود، می توانید از آرد سوخاری رنگی استفاده کنید.

نکات طلایی برای تهیه کتف و بال سوخاری پولکی:

  • کتف و بال: کتف و بال مرغ باید تازه و بدون بو باشد.
  • مایع خمیری: مایع خمیری باید غلیظ باشد تا کتف و بال به خوبی به آن بچسبد.
  • روکش اردی: روکش اردی باید به اندازه کافی غلیظ باشد تا کتف و بال به خوبی پوشیده شود.
  • روغن: روغن باید داغ باشد تا کتف و بال به سرعت سرخ شود و مغز پخت شود.

با رعایت این نکات می توانید کتف و بال سوخاری پولکی خوشمزه و تردی را در خانه تهیه کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/36koy2

پربیننده ترین




اخبار داغ