موادغذایی | نگهداری از موادغذایی

ترفند نگهداری از موادغذایی | این موادغذایی رو به هیچ عنوان تو فریزر نگهداری نکن! +ویدئو

فریز کردن و نگهداری مواد غذایی در یخچال، راهی عالی برای افزایش طول عمر آنها و جلوگیری از هدر رفتن است. با این حال، همه مواد غذایی به یک شکل نگهداری نمی‌شوند و برخی از آنها به مرور زمان در یخچال یا فریزر فاسد می‌شوند یا طعم و کیفیت خود را از دست می‌دهند.
کد خبر: 10035
ترفند نگهداری از موادغذایی | این موادغذایی رو به هیچ عنوان تو فریزر نگهداری نکن! +ویدئو

رازهای فریز کردن و نگهداری صحیح مواد غذایی

فریز کردن و نگهداری مواد غذایی در یخچال، راهی عالی برای افزایش طول عمر آنها و جلوگیری از هدر رفتن است. با این حال، همه مواد غذایی به یک شکل نگهداری نمی‌شوند و برخی از آنها به مرور زمان در یخچال یا فریزر فاسد می‌شوند یا طعم و کیفیت خود را از دست می‌دهند.

در میان اخبار

در این مقاله، با چند نکته کلیدی در مورد نگهداری صحیح مواد غذایی آشنا می‌شوید تا بتوانید از مزایای این روش به بهترین نحو استفاده کنید.

نکات کلی:

  • تازه بودن: همیشه سعی کنید مواد غذایی را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا از حداکثر مواد مغذی و طعم آنها بهره‌مند شوید.
  • دمای مناسب: به دمای مناسب برای نگهداری هر نوع ماده غذایی توجه کنید. برخی از مواد در دمای اتاق، برخی در یخچال و برخی دیگر در فریزر سالم می‌مانند.
  • بسته‌بندی مناسب: مواد غذایی را در ظروف یا کیسه‌های مخصوص فریزر یا یخچال قرار دهید تا از نفوذ هوا و بو به آنها جلوگیری شود.
  • تاریخ‌گذاری: تاریخ فریز شدن یا خرید مواد غذایی را روی بسته‌بندی آنها بنویسید تا بتوانید به ترتیب تاریخ مصرف کنید.

نگهداری برخی مواد غذایی خاص:

  • نان: فریز کردن بهترین راه برای ماندگاری نان است. با این حال، نان در فریزر سریع‌تر خشک می‌شود. نان‌های صنعتی را به جای فریز کردن، تا 4 روز در دمای اتاق نگهداری کنید.
  • سبزیجات: اگر به دنبال دریافت ویتامین و مواد مغذی سبزیجات هستید، بهتر است آنها را به اندازه مصرف و تازه تهیه کنید.
  • سیب زمینی: نگهداری سیب زمینی در یخچال، طعم و مزه آن را تغییر می‌دهد و رطوبت را از طریق کیسه پلاستیک جذب می‌کند. سیب زمینی را در محیط خنک و تاریک و در دمای بالای 4 درجه سانتی‌گراد نگهداری کنید.
  • میوه: میوه‌هایی مانند سیب، موز، توت فرنگی و آلبالو را بهتر است در خارج از یخچال نگهداری کنید. کیفیت این مواد در دمای کم پایین می‌آید. اگر میوه خنک می‌خواهید، آنها را تازه تهیه کنید و قبل از مصرف چند دقیقه در یخچال بگذارید.
  • گوجه فرنگی: نگهداری گوجه فرنگی در فریزر، طعم و خاصیت آن را از بین می‌برد و باعث آب افتادن آن می‌شود.
  • سس گوجه فرنگی و سویا: این سس‌ها به دلیل داشتن سرکه تا یک ماه در دمای اتاق قابل مصرف هستند.
  • روغن: بیشتر روغن‌ها در محیط اتاق قابل نگهداری هستند. روغن‌ها را در محیط خشک و دور از نور و حرارت نگهدارید.
  • قهوه: انواع قهوه فقط در محیط با دمای ثابت اتاق سالم نگهداری می‌شوند.
  • خربزه و طالبی: این میوه‌ها طعم و مزه مواد دیگر را جذب می‌کنند. آنها را در یخچال فقط در صورت نیاز و برای مدت کوتاه قرار دهید.
  • عسل: نگهداری عسل در یخچال باعث ایجاد شکرک در آن می‌شود. عسل را دور از نور و در دمای محیط قرار دهید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3k9kq4

پربیننده ترین




اخبار داغ