ترفند تهیه کباب بلدرچین | اگه بچه یا بیمار داری که از مزه بلدرچین بدش مییاد اینطوری براش کباب درست کن!
طرز تهیه کباب بلدرچین برای شام (مناسب کودکان و بیماران)
کباب بلدرچین یک غذای خوشمزه و مغذی است که میتواند گزینهای عالی برای شام باشد، مخصوصاً برای کودکان و بیماران. این کباب ترکیبی از طعم لطیف بلدرچین با عطر و ادویههای مخصوص است که به آن طعمی منحصر به فرد میبخشد.
مواد لازم:
- بلدرچین (تمیز و خشک شده): 4 عدد
- سینه مرغ (بدون پوست و استخوان، خرد شده): 250 گرم
- فلفل دلمهای: 2 عدد
- جعفری تازه: 1/2 پیمانه
- پیاز بزرگ: 2 عدد
- سیر: 2 حبه
- زعفران دم کرده: 1/4 پیمانه
- روغن زیتون: 1/4 پیمانه
- آب لیموترش: 1/4 پیمانه
- سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
- پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
- پاپریکا دودی: 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز (اختیاری): 1/4 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- سیخ چوبی: به تعداد لازم
مراحل تهیه:
-
آمادهسازی مواد: بلدرچینها را خوب بشویید و خشک کنید. سینه مرغ، فلفل دلمهای و جعفری را خرد کنید.
-
تهیه مایه کباب: در یک کاسه بزرگ، پیاز، سیر، زعفران دم کرده، روغن زیتون، آب لیمو، سس سویا، زیره، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و با هم میکس کنید.
-
مخلوط کردن مواد: بلدرچینها، مرغ خرد شده، فلفل دلمهای و جعفری را به مخلوط اضافه کرده و خوب میکس کنید تا مواد به طور یکنواخت به ادویهها آغشته شوند.
در میان اخبار
-
قرار دادن در یخچال: کاسه را با سلفون پوشانده و حداقل به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد مواد بروند.
-
سیخ کشیدن: سیخهای چوبی را خیس کنید تا نسوزند. مواد را به ترتیب روی سیخها بکشید یا با دست شکل دهید و در تابه بچینید.
-
کباب کردن: گریل را با حرارت متوسط گرم کنید. سیخهای کباب را به مدت 10 تا 12 دقیقه از هر طرف کباب کنید. در حین کباب کردن به سیخها زعفران دم کرده بمالید.
-
سرو: کبابها را با برنج، سالاد و ماست سرو کنید و با پیازچه خرد شده، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای تزئین کنید.
نکات مهم:
- ادویهها: برای طعم دار کردن بیشتر میتوانید از ادویههای دلخواه دیگری مانند دارچین، هل یا زیره استفاده کنید.
- طعم دودی: برای طعمی دودیتر، کبابها را روی ذغال با سیخهای فلزی کباب کنید.
- نرمی گوشت: اگر به گوشت نرمتری علاقه دارید، کمی خامه یا ماست به مواد اضافه کنید.