ترشی بندری | تهیه ترشی بندری

ترفند تهیه ترشی بندری | واسه کنار غذا خودت این ترشی رنگارنگ رو درست کن! +ویدئو

ترشی بندری یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع ترشی در ایران است که اصالت آن به جنوب کشور و به خصوص بندرعباس برمی‌گردد. این ترشی با طعم تند و تیز و مزه ترش و دلنشین، به عنوان یک چاشنی بی‌نظیر در کنار انواع غذاهای جنوبی، خورشت‌ها و پلوها سرو می‌شود
کد خبر: 9596
ترفند تهیه ترشی بندری | واسه کنار غذا خودت این ترشی رنگارنگ رو درست کن! +ویدئو

ترشی بندری، چاشنی دلچسب جنوبی

ترشی بندری یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع ترشی در ایران است که اصالت آن به جنوب کشور و به خصوص بندرعباس برمی‌گردد. این ترشی با طعم تند و تیز و مزه ترش و دلنشین، به عنوان یک چاشنی بی‌نظیر در کنار انواع غذاهای جنوبی، خورشت‌ها و پلوها سرو می‌شود. 

درست کردن ترشی بندری در خانه کار سختی نیست و با کمی حوصله و صرف زمان می‌توانید این ترشی خوشمزه را به صورت خانگی و مطابق با ذائقه خودتان تهیه کنید. 

در اینجا به طور خلاصه مراحل تهیه ترشی بندری را به شما آموزش می‌دهم:

مواد لازم:

بادمجان قلمی: 5 عدد

سیب زمینی ترشی: 5 عدد

هویج: 4 عدد

پیاز ریز: 15 تا 20 عدد

سیر: 2 بوته

گشنیز: 500 گرم

کرفس: 5 شاخه

فلفل سبز تند: 5 عدد

تمبر هندی: 2 بسته

سرکه: یک و نیم پیمانه

نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر: به مقدار لازم

طرز تهیه:

سبزیجات را آماده کنید: بادمجان‌ها را یک در میان پوست گرفته و به ابعاد دلخواه خرد کنید. سیب زمینی، سیر و پیاز را بعد از پوست گرفتن بشویید و خرد کنید. برگ‌های جوان کرفس را به همراه گشنیز خرد کنید. ساقه کرفس را به شکل نگینی جداگانه خرد کنید.

بادمجان‌ها را بپزید: بادمجان‌ها را به همراه مقداری آب و نمک در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شوند. مراقب باشید که بادمجان‌ها له نشوند.

تمبر هندی را آماده کنید: تمبر هندی را با مقداری آب جوش خیس کنید و بعد از صاف کردن، عصاره آن را به قابلمه بادمجان‌ها اضافه کنید.

سایر مواد را اضافه کنید: سبزیجات خرد شده، سبزی معطر خشک شده و ادویه‌ها را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

سرکه را اضافه کنید: سرکه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مخلوط به جوش آید.

ترشی را جا دهید: بعد از اینکه مخلوط به جوش آمد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا ترشی خنک شود. سپس آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

برای اینکه ترشی شما تندتر شود، می‌توانید از فلفل سبز تند بیشتری استفاده کنید.

همچنین می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند گل کلم، فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی نیز در تهیه این ترشی استفاده کنید.

برای اینکه ترشی شما طعم بهتری داشته باشد، از ادویه‌های باکیفیت استفاده کنید.

شیشه‌های ترشی باید کاملاً تمیز و خشک باشند.

ترشی بندری بعد از 3 تا 4 روز آماده مصرف می‌شود.

امیدوارم از این دستور تهیه ترشی بندری لذت ببرید و این چاشنی خوشمزه را در کنار غذاهای خود سرو کنید.

نوش جان!




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/459km2

پربیننده ترین




اخبار داغ