مرغ بریان | طرز تهیه مرغ بریان

ترفند تهیه مرغ بریان | دیگه از بیرون مرغ بریان نخر خودت تو خونه بهترش رو درست کن! +ویدئو

مرغ بریانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد. با کمی دقت و حوصله می‌توانید یک مرغ بریانی خوشمزه و خانگی را در منزل تهیه کنید. در این مقاله، طرز تهیه مرغ بریانی به روش ساده و خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: 13196
ترفند تهیه مرغ بریان | دیگه از بیرون مرغ بریان نخر خودت تو خونه بهترش رو درست کن! +ویدئو

مرغ بریانی خانگی: طعمی لذیذ و عطر دلنشین

مرغ بریانی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که طعم و عطر بی‌نظیری دارد. با کمی دقت و حوصله می‌توانید یک مرغ بریانی خوشمزه و خانگی را در منزل تهیه کنید. در این مقاله، طرز تهیه مرغ بریانی به روش ساده و خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

  • ۱ عدد مرغ کامل
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار دلخواه
  • فلفل قرمز: به مقدار دلخواه (اختیاری)
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. آماده سازی مرغ:

    • مرغ را خوب شسته و آبکش کنید.
    • قسمت داخلی مرغ را با آب لیمو یا سرکه بشویید تا بوی بد آن گرفته شود.
    • مرغ را خشک کنید.
  2. مزه دار کردن مرغ:

    • داخل و خارج مرغ را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و فلفل قرمز مزه دار کنید.
    • می‌توانید برای طعم بهتر، از ادویه‌های دلخواه دیگری مانند آویشن، رزماری یا کاری نیز استفاده کنید.
    • می‌توانید زیر پوست مرغ را نیز مزه دار کنید تا طعم مرغ بهتر شود.
  3. پختن مرغ:

    • در فر: مرغ مزه دار شده را در یک ظرف مناسب قرار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزید. هر نیم ساعت یکبار، روی مرغ را با آب یا روغن چرب کنید تا خشک نشود.
    • در قابلمه: مرغ را در یک قابلمه مناسب قرار دهید و به اندازه کافی آب اضافه کنید تا روی مرغ را بگیرد. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید مرغ به آرامی بپزد.
    • در جوجه گردان: مرغ را به سیخ جوجه گردان بکشید و در دستگاه جوجه گردان قرار دهید و به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزید.

نکات مهم:

  • برای اینکه پوست مرغ طلایی و برشته شود، می‌توانید 15 دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.
  • برای طعم‌دار کردن مرغ می‌توانید از پیاز، سیر، لیمو و سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.
  • برای اینکه مرغ آبدار بماند، از گوشت مرغ تازه و باکیفیت استفاده کنید.
  • زمان پخت مرغ بسته به اندازه مرغ و دمای فر متفاوت است.

همراهی مرغ بریانی:

مرغ بریانی را می‌توانید با انواع سالاد، سیب‌زمینی سرخ شده، برنج و نان سرو کنید.

منبع ویدئو : @FoOdDeCooR




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/45bym4

پربیننده ترین




اخبار داغ