ترفند تهیه اسپاگتی سیر و لیمو | هم سادست و هم خیلی سریع آماده میشه! +ویدئو
اسپاگتی سیر و لیمو
اسپاگتی سیر و لیمو یک غذای ساده و خوشمزه ایتالیایی است که با چند ماده اولیه تهیه می شود. این غذا به دلیل طعم لیمویی تازه و سیر معطر شناخته شده است و برای یک وعده غذایی سریع و سبک گزینه مناسبی است.
مواد لازم برای ۲ نفر:
مواد لازم | مقدار |
---|---|
اسپاگتی | ۲۰۰ گرم |
گوجه گیلاسی | ۱۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
زست (پوست رنده شده) ۱ عدد لیمو ترش | |
روغن زیتون | ۲-۳ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | ۱۰۰ گرم |
ریحان تازه | ۸-۱۰ برگ |
سیر | ۲-۴ حبه |
فلفل قرمز پرک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
دستورالعمل ها:
-
یک قابلمه آب روی حرارت بالا قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید. بگذارید آب جوش بیاید.
-
در حالی که منتظر جوش آمدن آب هستید، سیر را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید.
-
گوجه گیلاسی ها را نصف کنید.
-
پنیر پارمزان را رنده کنید.
-
ریحان تازه را خرد کنید.
-
اسپاگتی را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید. معمولا زمان پخت اسپاگتی حدود 8-12 دقیقه است.
در میان اخبار
-
در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون را گرم کنید. سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
-
مراقب باشید که سیر نسوزد، زیرا طعم آن تلخ می شود.
-
گوجه گیلاسی های نصف شده را به تابه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.
-
آب لیمو ترش، زست لیمو ترش، فلفل قرمز و کمی نمک (به دلخواه) را به تابه اضافه کنید و هم بزنید.
-
زمانی که اسپاگتی پخت، آن را آبکش کنید و مستقیما به تابه حاوی سس منتقل کنید.
-
با سس لیمویی و سیر مخلوط کنید تا اسپاگتی به خوبی با مواد آغشته شود.
-
حرارت را کم کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
-
اسپاگتی را در بشقاب بکشید و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه خرد شده تزئین کنید.
-
نوش جان!
نکات:
- برای طعم بهتر، از لیمو ترش تازه استفاده کنید.
- اگر طعم تندتری را دوست دارید، می توانید مقدار فلفل قرمز را بیشتر کنید.
- در صورت تمایل می توانید از مقداری کره یا روغن کره به جای بخشی از روغن زیتون استفاده کنید.
- می توانید از انواع دیگر سبزیجات مانند بروکلی بخارپز شده یا قارچ خرد شده نیز در این غذا استفاده کنید