ترفند درست کردن شیرینی کشمشی نیم ساعته | در کوتاهترین زمان شیرینی کشمشی با طعم قدیمی و خاطرهانگیز بپز+ویدئو
شیرینی کشمشی یکی از محبوبترین شیرینیهای ایرانی است که در مناسبتهای مختلف تهیه میشود. این شیرینی به دلیل طعم و بافت خوشمزهاش، طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: 1731
شیرینی کشمشی یکی از محبوبترین شیرینیهای ایرانی است که در مناسبتهای مختلف تهیه میشود. این شیرینی ایرانی به دلیل طعم و بافت خوشمزهاش، طرفداران زیادی دارد.
طرز تهیه شیرینی کشمشی نیم ساعته
طرز تهیه شیرینی کشمشی بسیار ساده است و میتوانید آن را در عرض نیم ساعت در منزل تهیه کنید. برای تهیه این شیرینی به مواد زیر نیاز دارید:
- آرد قنادی: یک و نیم پیمانه (لیوان)
- پودر قند: یک پیمانه (لیوان)
- تخم مرغ: دو عدد
- کشمش: نصف پیمانه (لیوان)
- روغن جامد: نصف پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
در میان اخبار
طرز تهیه
- ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) روشن کنید و اجازه دهید گرم شود.
- در یک کاسه بزرگ، آرد قنادی، پودر قند، تخم مرغ، کشمش، روغن جامد و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و لطیف حاصل شود.
- اگر مایه شیرینی مثل تصویر سفت نبود، کمی آرد اضافه کنید.
- روی یک سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی چرب کنید.
- از مایه شیرینی به اندازه یک گردو بردارید و با دست به شکل گرد درآورید.
- شیرینیها را روی سینی فر با فاصله از هم قرار دهید.
- شیرینیها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند.
- وقتی دور شیرینیها کمی تغییر رنگ داد، یعنی آماده هستند.
- شیرینیهای پخته را از سینی فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
- شیرینیهای کشمشی نیم ساعته شما آماده هستند. نوش جان!
نکات
- حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید و کمی هم کاغذ را چرب کنید تا شیرینیها به کاغذ نچسبند.
- اگر مایه شیرینی مثل تصویر سفت نبود، کمی آرد اضافه کنید تا شیرینیها بعد از پخت سفت نشوند.
- دمای فر گازی 160 و توستر 150 هست. مدت زمان پخت نیز یک ربع الی بیست دقیقه است. حواستون باشه دور شیرینی ها که کمی تغییر رنگ داد کافیه.
- سعی کنید زود شیرینی های پخته رو از سینی فر جمع کنید تا خشک نشوند.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4djej4