ترفند درست کردن مرغ سماقی | اینقدر مرغ رو تکراری نپز، مرغ سماقی سه سوته رو امتحان کن+ویدئو
مرغ سماقی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این غذا به دلیل زمان پخت کوتاه، گزینه مناسبی برای افرادی است که وقت زیادی برای آشپزی ندارند.
کد خبر: 4237
مرغ سماقی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این غذا به دلیل زمان پخت کوتاه، گزینه مناسبی برای افرادی است که وقت زیادی برای آشپزی ندارند.
مواد لازم
- مرغ: یک عدد
- سماق: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- پیاز خلالی: ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی و رب آلوچه: نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در میان اخبار
- پیازها را خلالی خرد کنید و با زردچوبه تفت دهید.
- مرغ را به پیاز اضافه کنید و سماق را به مقدار دلخواه روی آن بپاشید.
- نمک و فلفل را اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا مرغ بپزد.
- رب گوجه فرنگی و رب آلوچه را با کمی روغن تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.
- اجازه دهید خورشت جا بیفتد و مزه ها به خورد هم بروند.
نکات
- برای اینکه مرغ سماقی خوشمزهتر شود، میتوانید از مرغ محلی استفاده کنید.
- مقدار سماق را میتوانید با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
- اگر دوست دارید خورشت ترشتر باشد، میتوانید رب آلوچه بیشتری اضافه کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mp9y4