مرغ سماقی | درست کردن مرغ سماقی

ترفند درست کردن مرغ سماقی | اینقدر مرغ رو تکراری نپز، مرغ سماقی سه سوته رو امتحان کن+ویدئو

مرغ سماقی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این غذا به دلیل زمان پخت کوتاه، گزینه مناسبی برای افرادی است که وقت زیادی برای آشپزی ندارند.
کد خبر: 4237
ترفند درست کردن مرغ سماقی | اینقدر مرغ رو تکراری نپز، مرغ سماقی سه سوته رو امتحان کن+ویدئو

مرغ سماقی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل طعم ترش و شیرین خود، طرفداران زیادی دارد. این غذا به دلیل زمان پخت کوتاه، گزینه مناسبی برای افرادی است که وقت زیادی برای آشپزی ندارند.

مواد لازم

  • مرغ: یک عدد
  • سماق: به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پیاز خلالی: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی و رب آلوچه: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. پیازها را خلالی خرد کنید و با زردچوبه تفت دهید.
  2. مرغ را به پیاز اضافه کنید و سماق را به مقدار دلخواه روی آن بپاشید.
  3. نمک و فلفل را اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا مرغ بپزد.
  4. رب گوجه فرنگی و رب آلوچه را با کمی روغن تفت دهید و به خورشت اضافه کنید.
  5. اجازه دهید خورشت جا بیفتد و مزه ها به خورد هم بروند.

نکات

  • برای اینکه مرغ سماقی خوشمزه‌تر شود، می‌توانید از مرغ محلی استفاده کنید.
  • مقدار سماق را می‌توانید با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  • اگر دوست دارید خورشت ترش‌تر باشد، می‌توانید رب آلوچه بیشتری اضافه کنید.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mp9y4

پربیننده ترین




اخبار داغ