به جای نمک، ترخون خشک در غذا بریزید | طعم این سبزی سالم با نمک مو نمیزند
ترخون یک گیاه معطر است که بسیار خوش بو می باشد؛ ترخون به عنوان طعم دهنده غذا به کار می رود. ترخون دارای فواید زیادی برای بدن می باشد. ترخون به عنوان یک گیاه دارویی استفاده می شود.
اما عجیبترین خاصیت این گیاه معجزهآسا همین بخشی است که میتوان از ترخون به جای نمک در غذا استفاده کرد.
بنا بر توصیه طب سنتی میتوانید ترخون خشک را نرم بسایید و به جای نمک در غذا بریزید!
با این کار، هم طعم نمک را احساس میکنید هم فشار خون را تنظیم میکنید و هم چاقی ایجاد شده در اثر تجمع آب و رطوبتهای اضافی در بافتهای بدن را بر طرف میسازید.
ترخون میتواند جانشین نمک شود و کسانی که از مصرف نمک منع شدهاند مثل بیماران قلبی، کسانی که پرفشاری خون دارند، یا اشخاص چاق که مجبور به پیروی از رژیم غذایی بینمک شدهاند میتوانند به جای نمک ترخون در غذای خود مصرف کنند و علاوهبر اینکه غذای خود را با نمک احساس کنند از طعم مطبوع و خواص شفابخش ترخون نیز استفاده کنند.
ارزش غذایی ترخون
ترخون دارای مواد مغذی زیادی است، صدگرم ترخون خشک شامل: ۲۹۵ کیلوکالری انرژی، ۵۰ گرم کربوهیدرات، ۲۲ گرم پروتئین، ۸ گرم چربی، ۷ گرم فیبر، ۸۱ میلی گرم فیتواسترول، ۷ گرم آب، سه هزار میلی گرم اسید امگا سه، هفت هزار میلی گرم امگا شش، ۲۸۰ میلی گرم فولات، ۹ میلی گرم نیاسین، ۲ میلی گرم ریبوفلاوین، دو دهم میلی گرم تیامین، چهار هزار واحد ویتامین آ، ۵۰ میلی گرم ویتامین سی، ۶۲ میلی گرم سدیم، سه هزار میلی گرم پتاسیم، هزار میلی گرم کلسیم، شش صدم میلی گرم مس، ۳۲ میلی گرم آهن، ۳۴۷ میلی گرم منیزیم، ۷٫۹ میلی گرم زینک، ۳۱۳ میلی گرم فسفر و ۴٫۴ میکروگرم سلنویم می باشد.
ترخون یک سبزی معطر می باشد که دارای آنتی اکسیدان های زیادی برای بدن می باشد؛ این آنتی اکسیدان با رادیکال های آزاد موجود در بدن مبارزه می کند.
جلوگیری از رشد سلول های سرطانی
این سبزی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فراوان ، باعث می شود تا از رشد سلول های سرطانی پیشگیری شود.
حفظ سلامت قلب
ترخون یک سبزی معطر می باشد که باعث می شود از بیماری های قلبی جلوگیری شود. این سبزی دارای خواص ضدالتهابی می باشد که از آسیب دیدن رگ ها جلوگیری می کند. ترخون دارای پتاسیم نیز می باشد که باعث تنظیم انقباض قلب می شود.
کاهش قند خون در بیماران دیابتی
ترخون دارای فیبرهای رژیمی می باشد؛ این امر به بدن کمک می کند تا قندخون به صورت ویژه کنترل شود. اگر دیابت دارید ترخون مصرف کنید.
جلوگیری از کم خونی
در میان اخبار
- طرز تهیه سوهان قم اصیل با تمام نکات | دیگه برای یه سوهان تا قم نرو
- ترفند تهیه سمبوسه | دیگه سمبوسه تکراری درست نکن حتما این مدلی درست کن عاشقش میشی +ویدئو
- ترفند تهیه رول کوکو سبزی | کوکو رو برای مهمونیاتون اینجوری درست کن +ویدئو
- ترفند تهیه کیک پیتزا | بیا یه کیک خوشمزه با طعم پیتزا بهت یاد بدم! +ویدئو
- خوراک مرغ با سس انار و گردو | ترکیب طعمهای بینظیر در یک غذای متفاوت
ترخون دارای آهن می باشد؛ آهن برای تولید گلبول های قرمز خون موثر است. آهن موجود در ترخون باعث جذب راحت ویتامین سی در بدن می شود. اگر دچار کم خونی هستید ترخون را به رژیم خود اضافه کنید.
محافظت از مخاط روده
در ترخون ماده ای به نام زینک وجود دارد؛ این ماده باعث می شود تا مخاط روده صدمه ندیده و از اسهال جلوگیری می کند.
جلوگیری از گرفتگی عضلات
همچنین ترخون دارای مقادیر زیادی منیزیم می باشد؛ منیزیم موجود در ترخون خواص شل کنندگی عضلات دارد.
حفظ سلامت استخوان
ترخون سبزی معطری است که کلسیم و فسفر در آن یافت می شود. این دو ماه برای حفظ سلامت استخوان ها ضروری است.
تقویت دندان ها
کلسیم و فسفر موجود در ترخون باعث می شود تا دندان ها تقویت شده و عملکرد آن بهبود پیدا کند.
تقویت سیستم ایمنی
ترخون دارای ویتامین سی فراوان می باشد، ویتامین سی موجود در این سبزی به ساخت پادتن کمک می کند. ویتامین سی باعث می شود تا سیستم ایمنی تقویت شده و با ویروس ها و باکتری ها مبارزه کند.