ترفند تهیه شیرین پلو | یه وعده متفاوت ولی خوشمزه که ارزش امتحان کردنو داره +ویدئو
شیرین پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی است که ترکیبی دلپذیر از طعم شیرین و شور را دارد. این غذا معمولاً در مهمانیها و مناسبتهای خاص سرو میشود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 13552
شیرین پلو با گوشت قلقلی: یک غذای مجلسی و خوشمزه
شیرین پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی است که ترکیبی دلپذیر از طعم شیرین و شور را دارد. این غذا معمولاً در مهمانیها و مناسبتهای خاص سرو میشود. در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: 400 گرم
- پیاز: 3 عدد (یک عدد برای قلقلی، یک عدد برای تفت دادن و یک عدد برای خلال کردن)
- هویج: 1 عدد
- کشمش: 1 پیمانه
- نمک: 2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
- ادویه گوشت: 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
- برنج هاشمی: 2 پیمانه
- زعفران: 4 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 1 عدد
تهیه گوشت قلقلی:
در میان اخبار
- پیاز را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
- نمک، فلفل سیاه، ادویه گوشت و پودر سیر را به گوشت اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.
- از گوشت مایه شده به اندازه گردو برداشته و به شکل قلقلی در آورید.
- یک پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- قلقلیها را در روغن داغ سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند.
تهیه خلالها:
- هویج و پیاز باقیمانده را خلالی خرد کنید.
- خلالها را در روغن تفت دهید تا نرم شوند.
- کشمش را در آب گرم خیس کنید تا نرم شود و سپس آبکش کنید.
تهیه برنج:
- برنج را از قبل خیس کنید.
- برنج را آبکش کرده و کف قابلمه روغن بریزید.
- سیب زمینی را به صورت حلقهای کف قابلمه بچینید تا ته دیگ شود.
- یک لایه برنج، یک لایه گوشت قلقلی، یک لایه خلال هویج و یک لایه کشمش را به ترتیب در قابلمه بچینید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
- زعفران دم کرده را روی برنج بریزید و دم کنی بگذارید.
دم کشیدن:
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
سرو:
- شیرین پلو را در ظرف مورد نظر بکشید و با خلال بادام و پسته تزیین کنید.
نکات مهم:
- برای طعم بهتر، میتوانید از گوشت راسته چرخ کرده استفاده کنید.
- برای اینکه قلقلیها خوشمزه شوند، باید آنها را به آرامی سرخ کنید تا مغزپخت شوند.
- میتوانید از انواع ادویههای دیگر مانند دارچین یا زنجبیل نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
- برای اینکه برنج شما خوش رنگ شود، میتوانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/39yxe4