ترفند تهیه پاستا مکزیکی | مطمئنم تاحالا همچین پاستایی رو امتحان نکردی! +ویدئو
پاستا مکزیکی: طعمی تند و لذیذ با عطر و طعم مکزیکی
پاستا مکزیکی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با ترکیب پاستا، مرغ، قارچ، ذرت و ادویههای مخصوص مکزیکی، طعمی بینظیر و تند و تیز پیدا میکند. این غذا به دلیل سادگی در پخت و مواد اولیه در دسترس، به شما امکان میدهد تا به راحتی در منزل خودتان آن را تهیه کنید و از طعم اصیل و لذیذ مکزیکی لذت ببرید.
پاستا مکزیکی میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و یا یک پیشغذای جذاب در مهمانیها و دورهمیها سرو شود. همچنین، این غذا به دلیل داشتن پروتئین و فیبر بالا، میتواند گزینه مناسبی برای افرادی باشد که به دنبال یک غذای سالم و مغذی هستند.
در این مقاله، به شما طرز تهیه پاستا مکزیکی را به صورت کامل آموزش میدهیم تا بتوانید این غذای خوشمزه را در منزل خودتان برای عزیزانتان بپزید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم:
- پاستا پنه: به مقدار دلخواه
- قارچ: 8 عدد
- فیله یا سینه مرغ: 1 عدد
- کنسرو ذرت: ½ پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- سس مایونز: به مقدار دلخواه
- فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
ادویه اصلی:
- پودر کره: 1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
- پودر ادویه مکزیکی: 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
برای تزیین:
- چیپس خلالی: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
-
پخت پاستا:
- پاستا پنه را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.
- بعد از پخت، پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.
-
آماده سازی مرغ:
- فیله یا سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید.
- مرغ را با مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه مکزیکی (پودر کره، فلفل قرمز، پودر ادویه مکزیکی و پودر سیر) مخلوط کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال مزه دار کنید.
-
آماده سازی قارچ:
در میان اخبار
- قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید.
-
تفت دادن مرغ و قارچ:
- در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.
- مرغ مزه دار شده را به همراه قارچ به تابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا مرغ پخته و قارچ نرم شوند.
-
اضافه کردن ذرت:
- ذرت کنسروی را به مرغ و قارچ تفت داده شده اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
-
مخلوط کردن پاستا:
- پاستا پخته شده را به تابه اضافه کنید و به همراه مواد دیگر به خوبی مخلوط کنید.
-
سرو:
- پاستا مکزیکی را در ظرف مورد نظر خودتان بریزید و به دلخواه با سس مایونز، فلفل قرمز و چیپس خلالی تزیین کنید.
نکات:
- میتوانید از انواع دیگر پاستا مانند پنه ریگاتو، فیوژن و یا راتینی نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
- در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمهای، پیاز و یا سبزیجات دلخواه خودتان نیز در این غذا استفاده کنید.
- برای تندی بیشتر پاستا مکزیکی میتوانید از فلفل قرمز تند و یا پودر چیلی استفاده کنید.
- پاستا مکزیکی را میتوانید به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان!
امیدواریم با این دستور پخت، بتوانید پاستا مکزیکی را به راحتی در منزل خودتان تهیه کنید و از طعم بینظیر این غذای خوشمزه لذت ببرید.