ترفند تهیه نان سیر | این نان سیر از بیرونی ها هم خوشمزه تره
نان سیر یکی از محبوبترین پیشغذاها یا همراههای غذا در رستورانها است که عطر و طعم بینظیری دارد. خوشبختانه، تهیه نان سیر در خانه بسیار ساده است و شما میتوانید با کمی تمرین، نان سیری به تردی و خوشمزگی رستورانها درست کنید. در این مقاله، روشهای مختلف تهیه نان سیر رستورانی را به شما آموزش میدهیم.
کد خبر: 13179
طرز تهیه نان سیر رستورانی: ترد و خوشمزه مثل بیرون
نان سیر یکی از محبوبترین پیشغذاها یا همراههای غذا در رستورانها است که عطر و طعم بینظیری دارد. خوشبختانه، تهیه نان سیر در خانه بسیار ساده است و شما میتوانید با کمی تمرین، نان سیری به تردی و خوشمزگی رستورانها درست کنید. در این مقاله، روشهای مختلف تهیه نان سیر رستورانی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
- نان باگت یا نان فرانسوی: به مقدار دلخواه
- کره: ۱۰۰ گرم
- سیر: ۴ حبه
- پنیر چدار رنده شده: ۱۰۰ گرم
- پنیر پارمسان رنده شده: ۵۰ گرم
- پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
- پودر پیاز: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- روغن زیتون: برای چرب کردن سینی فر
روش تهیه:
-
آماده سازی مواد:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
- نان باگت را به صورت اریب برش بزنید.
- کره را در دمای محیط نرم کنید و سیر را رنده کنید.
- در یک کاسه، کره نرم شده، سیر رنده شده، پنیر چدار، پنیر پارمسان، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.
-
مالیدن مواد روی نان:
در میان اخبار
- نانهای برش خورده را روی سینی فر چرب شده بچینید.
- مخلوط کره و سیر را به طور یکنواخت روی سطح نانها بمالید.
- میتوانید برای طعم بیشتر، روی نانها کمی پنیر موزارلا رنده شده بپاشید.
-
پختن نان:
- سینی فر را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه یا تا زمانی که نانها طلایی شوند، در فر قرار دهید.
نکات مهم:
- برای طعم قویتر، میتوانید سیر را بیشتر تفت دهید.
- اگر دوست دارید نان سیرتان تردتر شود، میتوانید قبل از پختن، نانها را به مدت چند دقیقه در توستر یا گریل قرار دهید.
- برای تنوع، میتوانید از انواع پنیرهای دیگر مانند پنیر گودا یا پنیر آبی استفاده کنید.
- برای تهیه نان سیر با طعمهای مختلف، میتوانید از ادویههای دیگری مانند آویشن، رزماری یا ореگانو استفاده کنید.
روشهای دیگر تهیه نان سیر:
- نان سیر با رویه پنیر و سبزیجات: به مخلوط کره و سیر، سبزیجات خرد شده مانند پیازچه، جعفری و شوید اضافه کنید.
- نان سیر با سس باربیکیو: به جای کره، از سس باربیکیو استفاده کنید.
- نان سیر با عسل: به مخلوط کره و سیر، کمی عسل اضافه کنید تا طعم شیرینتری داشته باشد.
با رعایت این نکات ساده، میتوانید نان سیری خوشمزه و ترد درست کنید که از نان سیر رستورانها هم خوشمزهتر باشد.
نوش جان!
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4dgkj4