ترفند تهیه بالوان سوسیس | فینگر فود شیک و خوشمزه درست کن +ویدئو
بالوان سوسیس یکی از اسنکهای محبوب و پرطرفداری است که با خمیر یوفکا یا هزارلا تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و آمادهسازی آسان، برای مهمانیها و دورهمیها بسیار مناسب است.
کد خبر: 13558
بالوان سوسیس: یک میان وعده خوشمزه و سریع
بالوان سوسیس یکی از اسنکهای محبوب و پرطرفداری است که با خمیر یوفکا یا هزارلا تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و آمادهسازی آسان، برای مهمانیها و دورهمیها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- خمیر هزارلا: یک عدد
- تخم مرغ: یک عدد
- زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
- کوکتل گوشت: دو عدد
- قارچ: ۳ عدد
- فلفل دلمه: یک چهارم
- پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
مواد سس:
- مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
- خیارشور سرکهای نگینی ریز: ۶ عدد
- سیر رنده شده: یک حبه
- آب لیموترش: نصف
طرز تهیه:
-
آماده سازی مواد:
- خمیر هزارلا را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید کمی نرم شود.
- قارچها و فلفل دلمه را نگینی خرد کنید.
- کوکتل گوشت را به صورت حلقههای نازک برش بزنید.
- برای تهیه سس، تمام مواد سس را در یک کاسه مخلوط کنید.
-
مونتاژ بالوان:
در میان اخبار
- خمیر هزارلا را به صورت مستطیل باز کنید.
- روی یک قسمت از خمیر، سس، کوکتل گوشت، قارچ، فلفل دلمه و پنیر پیتزا را بریزید.
- قسمت دیگر خمیر را روی مواد قرار داده و با چنگال دور تا دور آن را فشار دهید تا خوب به هم بچسبد.
- با استفاده از چاقو، خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید.
-
زرده تخم مرغ و زعفران:
- زرده تخم مرغ را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و روی سطح بالوانها بمالید.
-
پختن:
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را چرب کرده و بالوانها را روی آن بچینید.
- به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید.
نکات مهم:
- برای طعم بهتر میتوانید از پنیر موزارلا یا چدار نیز استفاده کنید.
- برای تزیین میتوانید از کنجد، سیاه دانه یا آویشن استفاده کنید.
- میتوانید از سبزیجات دیگری مانند اسفناج، کلم بروکلی یا ذرت نیز استفاده کنید.
- برای اینکه بالوانها تردتر شوند، میتوانید از کمی روغن مایع یا زیتون روی آنها بمالید.
بالوان سوسیس یک غذای سریع و آسان است که میتوانید آن را به عنوان میان وعده، شام سبک یا پیش غذا سرو کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4jaro4