جوجه هندی | طرز تهیه جوجه هندی

ترفند تهیه جوجه هندی | جوجه رو این دفعه به شکل هندی درست کن نرم و آبدار و خوشمزه می‌مونه! +ویدئو

چیکن تیکا ماسالا یکی از محبوب‌ترین غذاهای هندی است که با طعم تند و دلپذیرش، طرفداران زیادی دارد. این غذا ترکیبی از مرغ مزه دار شده با ادویه‌های مخصوص و سسی غلیظ و کرمی است. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا را به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13540
ترفند تهیه جوجه هندی | جوجه رو این دفعه به شکل هندی درست کن نرم و آبدار و خوشمزه می‌مونه! +ویدئو

چیکن تیکا ماسالا: یک غذای هندی خوشمزه و پرطرفدار

چیکن تیکا ماسالا یکی از محبوب‌ترین غذاهای هندی است که با طعم تند و دلپذیرش، طرفداران زیادی دارد. این غذا ترکیبی از مرغ مزه دار شده با ادویه‌های مخصوص و سسی غلیظ و کرمی است. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه چیکن تیکا ماسالا را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • نیم کیلو سینه مرغ (به قطعات کوچک خرد شده)
  • سه چهارم پیمانه ماست پرچرب
  • نصف پیمانه خامه صبحانه
  • دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • ۱.۵ قاشق چای‌خوری حریره سیر (یا حریره سیر و زنجبیل)
  • یک قاشق چای‌خوری شنبلیله خشک
  • ادویه‌ها:
    • یک قاشق چای‌خوری نمک
    • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
    • نصف قاشق چای‌خوری فلفل سفید (در صورت نداشتن، فلفل سیاه استفاده کنید)
    • دو قاشق چای‌خوری گرم ماسالا (از عطاری‌ها می‌توانید تهیه کنید)

طرز تهیه:

در میان اخبار

  1. مزه دار کردن مرغ:
    • در یک کاسه بزرگ، مرغ خرد شده، ماست، خامه، گشنیز، حریره سیر، شنبلیله و تمام ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید تا مرغ به طور کامل به مواد آغشته شود.
    • کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ به خوبی مزه دار شود.
  2. کباب کردن یا پختن مرغ:
    • مرغ‌های مزه دار شده را می‌توانید به سیخ بکشید و کباب کنید یا در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.
  3. تهیه سس:
    • در یک تابه، مقداری روغن ریخته و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.
    • سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید.
    • رب گوجه فرنگی، پودر کاری، گرام ماسالا و سایر ادویه‌های مورد علاقه خود را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
    • خامه و آب را اضافه کرده و اجازه دهید سس به مدت ۵ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود.
  4. سرو:
    • مرغ‌های کباب شده یا پخته شده را در سس ریخته و به مدت چند دقیقه حرارت دهید تا مرغ‌ها به خوبی به طعم سس آغشته شوند.
    • چیکن تیکا ماسالا را با برنج باسماتی یا نان نان سرو کنید.

نکات مهم:

  • برای طعم بهتر، می‌توانید از ماست یونانی استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید از فلفل قرمز برای تند کردن غذا استفاده کنید.
  • برای تهیه سس، می‌توانید از گوجه فرنگی رنده شده به جای رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • می‌توانید از سبزیجات دلخواه خود مانند فلفل دلمه ای، پیاز و کرفس برای تزیین غذا استفاده کنید.

نکات تکمیلی:

  • چیکن تیکا ماسالا یک غذای کامل و مغذی است که حاوی پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین‌های مختلف است.
  • این غذا برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است.
  • می‌توانید این غذا را به صورت سرد یا گرم سرو کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pqa62

پربیننده ترین




اخبار داغ