پنیر خامه‌ای | طرز تهیه پنیر خامه‌ای

ترفند تهیه پنیر خامه‌ای | این پنیر خامه‌ای رو اگه درستش کنی مطمئنم دیگه سمت پنیرای بیرون نمیری +ویدئو

پنیر خامه‌ای یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین انواع پنیر است که در تهیه بسیاری از دسرها، ساندویچ‌ها و غذاهای دیگر استفاده می‌شود. خوشبختانه تهیه پنیر خامه‌ای در خانه بسیار ساده است و با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس می‌توانید یک پنیر خامه‌ای خانگی لذیذ و تازه تهیه کنید. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه پنیر خامه‌ای را به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13464
ترفند تهیه پنیر خامه‌ای | این پنیر خامه‌ای رو اگه درستش کنی مطمئنم دیگه سمت پنیرای بیرون نمیری +ویدئو

طرز تهیه پنیر خامه‌ای خانگی: لذیذتر از هر چیزی که تا به حال چشیده اید!

پنیر خامه‌ای یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین انواع پنیر است که در تهیه بسیاری از دسرها، ساندویچ‌ها و غذاهای دیگر استفاده می‌شود. خوشبختانه تهیه پنیر خامه‌ای در خانه بسیار ساده است و با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس می‌توانید یک پنیر خامه‌ای خانگی لذیذ و تازه تهیه کنید. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه پنیر خامه‌ای را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • شیر محلی (ترجیحا شیر گوسفند یا بز): 1 لیتر
  • سرکه سفید: 1/4 پیمانه
  • خامه: 1 پیمانه
  • کره: 50 گرم
  • نمک: به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. جوشاندن شیر:

    • شیر را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی گرم شود.
    • دقت کنید شیر نجوشد و فقط گرم شود.
  2. اضافه کردن سرکه:

    • هنگامی که شیر گرم شد، سرکه سفید را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    • خواهید دید که شیر شروع به بریدن و جدا شدن آب پنیر از کشک می‌کند.
  3. آبکش کردن پنیر:

    • یک پارچه نخی تمیز را روی یک آبکش قرار دهید.
    • مخلوط شیر و پنیر را روی پارچه بریزید و اجازه دهید آب پنیر کاملا خارج شود.
    • سپس پارچه را ببندید و پنیر را به مدت 15 دقیقه آویزان کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  4. میکس کردن پنیر:

    • پنیر را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
    • خامه، کره نرم شده و نمک را به پنیر اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.
    • در صورت تمایل می‌توانید از کمی آب پنیر برای رقیق‌تر کردن پنیر استفاده کنید.
  5. نگهداری:

    • پنیر خامه‌ای آماده شده را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم:

  • برای تهیه پنیر خامه‌ای می‌توانید از شیر پاستوریزه نیز استفاده کنید، اما شیر محلی طعم بهتری به پنیر می‌دهد.
  • مقدار سرکه‌ای که استفاده می‌کنید به میزان چربی شیر بستگی دارد. اگر شیر پرچرب است، می‌توانید مقدار سرکه را کمی کاهش دهید.
  • می‌توانید به جای سرکه از آب لیمو نیز استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن پنیر می‌توانید به آن انواع گیاهان معطر مانند شوید، نعناع یا پیازچه اضافه کنید.

نکات تکمیلی:

  • پنیر خامه‌ای خانگی را می‌توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • این پنیر برای تهیه انواع کیک، شیرینی، ساندویچ و صبحانه بسیار مناسب است.
  • شما می‌توانید از پنیر خامه‌ای برای تهیه پنیر ماسکارپونه نیز استفاده کنید.

نتیجه‌گیری:

تهیه پنیر خامه‌ای در خانه بسیار آسان است و با کمی حوصله می‌توانید یک پنیر خامه‌ای خانگی لذیذ و تازه تهیه کنید. این پنیر علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه است، از مواد طبیعی تهیه شده و فاقد هرگونه مواد افزودنی است.




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pqpr2

پربیننده ترین




اخبار داغ