ترفند درست کردن نان سیر خانگی | از وقتی این دستور را یاد گرفتم دیگر از بیرون نان سیر نخریدم+ویدئو
نان سیر یکی از محبوبترین پیشغذاهای دنیا است که با طعم سیر و جعفری خود، طرفداران زیادی دارد. این پیشغذا را میتوان بهراحتی در خانه تهیه کرد و از طعم بینظیر آن لذت برد.
در این مقاله، طرز تهیه نان سیر خانگی را به شما آموزش میدهیم. این دستور تهیه بسیار ساده است و با مواد اولیه در دسترس، میتوانید یک نان سیر خوشمزه و مجلسی تهیه کنید.
مواد لازم:
- خمیر:
- دو و نیم پیمانه آرد قنادی
- یک قاشق غذاخوری خمیرمایه
- یک قاشق چایخوری شکر
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک پیمانه آب یا شیر ولرم
- 30 گرم روغن مایع
- مواد میانی:
- 7 حبه سیر رنده شده
- 150 گرم جعفری خرد شده
- 30 گرم کره
- 4 قاشق روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه و فلفل سفید به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
-
ابتدا خمیر را آماده کنید. برای این کار، خمیرمایه، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس آب یا شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرمایه فعال شود. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 40 دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
-
در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید. برای این کار، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، کره، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه و فلفل سفید را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید.
-
پس از استراحت خمیر، آن را روی سطح آردپاشی شده باز کنید تا به قطر حدود 30 سانتیمتر برسد. سپس مواد میانی را روی خمیر پخش کنید.
در میان اخبار
-
خمیر را به صورت یک رول بپیچید و آن را به شکل دایرهای یا بیضی درآورید. سپس آن را در یک سینی فر که کف آن را چرب کردهاید قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.
-
فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس خمیر را در فر قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شود.
-
پس از پخت، نان سیر را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.
نکات:
- اگر از طعم سیر خام خوشتان نمیآید، میتوانید سیر را قبل از استفاده، داخل فر یا داخل تابه روی گاز کاراملی کنید تا طعمش ملایمتر شود.
- میتوانید به جای روغن زیتون از روغن مایع استفاده کنید.
نوش جان!