نان سیر خانگی | درست کردن نان سیر خانگی

ترفند درست کردن نان سیر خانگی | از وقتی این دستور را یاد گرفتم دیگر از بیرون نان سیر نخریدم+ویدئو

در این مقاله، طرز تهیه نان سیر خانگی را به شما آموزش می‌دهیم. این دستور تهیه بسیار ساده است و با مواد اولیه در دسترس، می‌توانید یک نان سیر خوشمزه و مجلسی تهیه کنید.
کد خبر: 3640
ترفند درست کردن نان سیر خانگی | از وقتی این دستور را یاد گرفتم دیگر از بیرون نان سیر نخریدم+ویدئو

نان سیر یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای دنیا است که با طعم سیر و جعفری خود، طرفداران زیادی دارد. این پیش‌غذا را می‌توان به‌راحتی در خانه تهیه کرد و از طعم بی‌نظیر آن لذت برد.

در این مقاله، طرز تهیه نان سیر خانگی را به شما آموزش می‌دهیم. این دستور تهیه بسیار ساده است و با مواد اولیه در دسترس، می‌توانید یک نان سیر خوشمزه و مجلسی تهیه کنید.

مواد لازم:

  • خمیر:
    • دو و نیم پیمانه آرد قنادی
    • یک قاشق غذاخوری خمیرمایه
    • یک قاشق چایخوری شکر
    • یک قاشق چایخوری نمک
    • یک پیمانه آب یا شیر ولرم
    • 30 گرم روغن مایع
  • مواد میانی:
    • 7 حبه سیر رنده شده
    • 150 گرم جعفری خرد شده
    • 30 گرم کره
    • 4 قاشق روغن زیتون
    • نمک و فلفل سیاه و فلفل سفید به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  1. ابتدا خمیر را آماده کنید. برای این کار، خمیرمایه، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس آب یا شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرمایه فعال شود. آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. سپس روغن مایع را اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و در جای گرمی به مدت 40 دقیقه تا یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

  2. در این فاصله، مواد میانی را آماده کنید. برای این کار، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، کره، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه و فلفل سفید را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید.

  3. پس از استراحت خمیر، آن را روی سطح آردپاشی شده باز کنید تا به قطر حدود 30 سانتی‌متر برسد. سپس مواد میانی را روی خمیر پخش کنید.

    در میان اخبار

  4. خمیر را به صورت یک رول بپیچید و آن را به شکل دایره‌ای یا بیضی درآورید. سپس آن را در یک سینی فر که کف آن را چرب کرده‌اید قرار دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید.

  5. فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس خمیر را در فر قرار دهید و به مدت 12 الی 15 دقیقه بپزید تا طلایی شود.

  6. پس از پخت، نان سیر را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.

نکات:

  • اگر از طعم سیر خام خوشتان نمی‌آید، می‌توانید سیر را قبل از استفاده، داخل فر یا داخل تابه روی گاز کاراملی کنید تا طعمش ملایم‌تر شود.
  • می‌توانید به جای روغن زیتون از روغن مایع استفاده کنید.

نوش جان!

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4pywo4

پربیننده ترین




اخبار داغ