ترفند تهیه میگو سوخاری | اگه کوچولوهات میگو نمیخورن به سبک رستورانها سوخاری کن +ویدئو
میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار و خوشمزه است که به روشهای مختلفی میتوان آن را تهیه کرد. در اینجا یک روش ساده و در عین حال لذیذ برای تهیه میگو سوخاری به شما آموزش میدهیم
کد خبر: 9726
طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و ترد
میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار و خوشمزه است که به روشهای مختلفی میتوان آن را تهیه کرد. در اینجا یک روش ساده و در عین حال لذیذ برای تهیه میگو سوخاری به شما آموزش میدهیم:
مواد لازم:
در میان اخبار
- ۵۰۰ گرم میگو پاک شده
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱/۲ پیمانه آرد سفید
- ۱/۲ پیمانه پودر سوخاری
- ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- روغن به مقدار لازم
مراحل پخت:
- میگوها را آماده کنید: ابتدا میگوها را بشویید و رگها و پوست آن را جدا کنید. سپس میگوها را با دستمال کاغذی خشک کنید.
- مواد طعم دهنده را مخلوط کنید: در یک کاسه، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
- میگوها را طعم دار کنید: میگوها را به مخلوط ادویه اضافه کنید و به طور کامل آغشته کنید.
- آرد سوخاری را آماده کنید: در یک کاسه جداگانه، پودر سوخاری را بریزید.
- میگوها را سوخاری کنید: ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید. سپس هر میگو را به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید تا به طور کامل آغشته شوند.
- میگوها را سرخ کنید: در یک تابه گود، روغن را به مقدار لازم بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. زمانی که روغن داغ شد، میگوهای سوخاری شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
- میگوها را سرو کنید: میگوهای سوخاری را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس میگوها را با سس دلخواهتان سرو کنید.
نکات:
- برای اینکه میگوها پفکی و تردتر شوند، میتوانید از بکینگ پودر به همراه ادویهها استفاده کنید.
- برای طعم دادن بیشتر به میگوها میتوانید از زعفران، رزماری یا آویشن نیز در مخلوط ادویه استفاده کنید.
- اگر می خواهید میگوها تندتر باشند، میتوانید مقدار فلفل سیاه را در مواد طعم دهنده بیشتر کنید.
- برای اینکه میگوها یکدست طلایی شوند، آنها را به صورت دستهای در روغن سرخ کنید.
- از سرخ کردن بیش از حد میگوها خودداری کنید، زیرا سفت و خشک میشوند.
- میگو سوخاری را میتوانید با نان، سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سرو کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27byg3