میگو سوخاری | تهیه میگو سوخاری

ترفند تهیه میگو سوخاری | اگه کوچولوهات میگو نمیخورن به سبک رستوران‌ها سوخاری کن +ویدئو

میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار و خوشمزه است که به روش‌های مختلفی می‌توان آن را تهیه کرد. در اینجا یک روش ساده و در عین حال لذیذ برای تهیه میگو سوخاری به شما آموزش می‌دهیم
کد خبر: 9726
ترفند تهیه میگو سوخاری | اگه کوچولوهات میگو نمیخورن به سبک رستوران‌ها سوخاری کن +ویدئو

طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه و ترد

میگو سوخاری یکی از غذاهای دریایی پرطرفدار و خوشمزه است که به روش‌های مختلفی می‌توان آن را تهیه کرد. در اینجا یک روش ساده و در عین حال لذیذ برای تهیه میگو سوخاری به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم:

  • ۵۰۰ گرم میگو پاک شده
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱/۲ پیمانه آرد سفید
  • ۱/۲ پیمانه پودر سوخاری
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۴ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • روغن به مقدار لازم

مراحل پخت:

  1. میگوها را آماده کنید: ابتدا میگوها را بشویید و رگ‌ها و پوست آن را جدا کنید. سپس میگوها را با دستمال کاغذی خشک کنید.
  2. مواد طعم دهنده را مخلوط کنید: در یک کاسه، پودر سیر، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
  3. میگوها را طعم دار کنید: میگوها را به مخلوط ادویه اضافه کنید و به طور کامل آغشته کنید.
  4. آرد سوخاری را آماده کنید: در یک کاسه جداگانه، پودر سوخاری را بریزید.
  5. میگوها را سوخاری کنید: ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه هم بزنید. سپس هر میگو را به ترتیب در آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید تا به طور کامل آغشته شوند.
  6. میگوها را سرخ کنید: در یک تابه گود، روغن را به مقدار لازم بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. زمانی که روغن داغ شد، میگوهای سوخاری شده را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
  7. میگوها را سرو کنید: میگوهای سوخاری را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس میگوها را با سس دلخواهتان سرو کنید.

نکات:

  • برای اینکه میگوها پفکی و تردتر شوند، می‌توانید از بکینگ پودر به همراه ادویه‌ها استفاده کنید.
  • برای طعم دادن بیشتر به میگوها می‌توانید از زعفران، رزماری یا آویشن نیز در مخلوط ادویه استفاده کنید.
  • اگر می خواهید میگوها تندتر باشند، می‌توانید مقدار فلفل سیاه را در مواد طعم دهنده بیشتر کنید.
  • برای اینکه میگوها یکدست طلایی شوند، آن‌ها را به صورت دسته‌ای در روغن سرخ کنید.
  • از سرخ کردن بیش از حد میگوها خودداری کنید، زیرا سفت و خشک می‌شوند.
  • میگو سوخاری را می‌توانید با نان، سیب زمینی سرخ کرده یا سالاد سرو کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27byg3

پربیننده ترین




اخبار داغ