اگر قصد دارید مهمانی برگزار کنید و نمیدانید چه زمانی باید برنج را دم کنید تا تهدیگ نسوزد، این روش بسیار کاربردی است. با استفاده از نون بستنی و روغن، میتوانید تهدیگی بینظیر تهیه کنید که حتی اگر دو یا سه ساعت روی گاز بماند، نسوزد. این تهدیگ، علاوه بر اینکه ظاهری جذاب و خوشمزه دارد، برای پلو مخلوط نیز عالی است و تجربهای متفاوت را به همراه خواهد داشت.
برای تهیه این تهدیگ، ابتدا باید برنج را طبق معمول آماده کنید. سپس در ته قابلمه روغن بریزید و اجازه دهید تا گرم شود. نون بستنیها را به صورت یکنواخت در ته قابلمه قرار دهید و پس از آن برنج را روی نونها بریزید. درب قابلمه را بگذارید و برنج را دم کنید. یکی از مزیتهای این روش این است که تهدیگ شما حتی اگر چند ساعت روی گاز بماند، به هیچ عنوان نمیسوزد و همچنان طعمی عالی و بافتی مناسب دارد.
در میان اخبار
- ترفند تهیه ماهی رشتی | یه سر بریم به غذاهای شمالی بزنیم
- ترفند تهیه پتا چاپ | پتا چاپ یه غذای قدیمی جنوبی ولی به شدت خوشمزست حتما درستش کن +ویدئو
- ترفند تهیه سوپ لازانیا | بیا یه سبک جدید برای پخت لازانیا بهت یاد بدم! +ویدئو
- ترفند تهیه مرغ خیارشوری | با این روش دیگه مرغت بوی بد نمیده +ویدئو
- ترفند تهیه کوفته مرغ | یه غذای جدید که مطمئنم وسوسه میشی درستش کنی! +ویدئو
این تهدیگ برای انواع پلوها، بهخصوص پلو مخلوط، مناسب است و میتواند غذای شما را به یک وعده غذایی خاص و لذتبخش تبدیل کند.