ترفند درست کردن چیپس سبزیجات خانگی | نه تنها خوشمزهست، بلکه بیضررترینه+ویدئو
با این دستور ساده، میتوانید چیپسهای رنگی و سالم درست کنید که جایگزین عالی برای چیپسها و پفکهای بازاری هستند.
کد خبر: 11861
با این دستور ساده، میتوانید چیپسهای رنگی و سالم درست کنید که جایگزین عالی برای چیپسها و پفکهای بازاری هستند.
مواد لازم:
- پوره هویج: نصف پیمانه
- پوره لبو: نصف پیمانه
- پوره اسفناج: نصف پیمانه
- آرد: ۳ پیمانه
- روغن زیتون: ۲-۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
-
پوره کردن سبزیجات:
- لبو و هویج را بپزید و سپس میکس کنید. در صورت نیاز ته استکان آب اضافه کنید.
- اسفناج را با ته استکان آب بپزید و سپس پوره کنید.
-
ورز دادن خمیر:
- هر پوره را با ۱ پیمانه آرد ورز دهید. ممکن است آرد کمتر یا بیشتر مصرف شود. خمیر را تا جایی ورز دهید که به دست نچسبد.
-
استراحت خمیر:
- خمیرها را نیم ساعت در نایلون بگذارید تا استراحت کنند.
-
باز کردن خمیر:
- خمیرها را با کمی آرد و وردنه نازک باز کنید. میتوانید ابتدا چنگال بزنید و سپس برش دهید یا ابتدا برش دهید و سپس چنگال بزنید.
-
آمادهسازی برای پخت:
در میان اخبار
- تکههای خمیر را در سینی فر بچینید. روی آنها را با فرچه روغن بزنید و کمی نمک و آویشن یا هر ادویه دلخواه بپاشید.
-
پخت در فر:
- سینی را در فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
-
سرو:
- پس از پخت و خنک شدن، چیپسهای سبزیجات را سرو کنید.
نکته: این چیپسها نه تنها خوشمزه بلکه سالم نیز هستند و میتوانند جایگزین خوبی برای تنقلات ناسالم باشند.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/4mge54