ترفند تهیه گراتن پاستا | اینقدر ساده و خوشمزهاس که رقیب سرسخت لازانیا شده! +ویدئو
گراتن پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که با ترکیبی از پاستا، پنیر و مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات و سس تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و بافت نرم و تردش، هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو میشود. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه گراتن پاستا را به شما آموزش دهیم.
کد خبر: 13126
گراتن پاستا، یک غذای خوشمزه و کامل
گراتن پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که با ترکیبی از پاستا، پنیر و مواد مختلفی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات و سس تهیه میشود. این غذا به دلیل طعم لذیذ و بافت نرم و تردش، هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو میشود. در این مقاله، قصد داریم طرز تهیه گراتن پاستا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- پاستا (هر نوع پاستایی که دوست دارید)
- پنیر پیتزا
- سویا یا گوشت چرخ کرده
- فلفل دلمه ای
- پیاز
- قارچ
- رب گوجه فرنگی
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، اویشن، پاپریکا، زردچوبه، ادویه مخلوط
- سس کچاب
- روغن
طرز تهیه:
-
آماده سازی مواد میانی:
- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- سویا یا گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
- رب گوجه فرنگی و ادویهها را اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
- مقداری آب اضافه کرده و اجازه دهید مواد جا بیفتد.
-
پخت پاستا:
در میان اخبار
- پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی، در آب جوش و نمک پخته و آبکش کنید.
- کمی روغن زیتون به پاستا اضافه کنید تا به هم نچسبد.
-
مونتاژ گراتن:
- کف ظرف پیرکس یا قابلمه مناسبی را چرب کنید.
- یک لایه پاستا در کف ظرف بچینید.
- روی پاستا یک لایه سس کچاب و سپس یک لایه از مواد میانی بریزید.
- مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید.
- این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.
- لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد.
-
پخت گراتن:
- ظرف حاوی گراتن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر طلایی رنگ شود، گراتن را بپزید.
- برای طلایی شدن بیشتر سطح گراتن، 5 دقیقه آخر پخت، گریل فر را روشن کنید.
نکات مهم:
- برای تهیه سس بشامل میتوانید به جای سس کچاب از سس بشامل استفاده کنید.
- میتوانید از انواع سبزیجات دیگر مانند اسفناج، کلم بروکلی یا نخود فرنگی نیز در تهیه گراتن استفاده کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر گراتن، میتوانید از پنیرهای مختلف مانند پنیر موزارلا، چدار یا پارمسان استفاده کنید.
- اگر دوست دارید گراتن شما تندتر باشد، میتوانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.
- برای سرو، گراتن را به همراه سالاد یا نان میل کنید.
گراتن پاستا یک غذای بسیار متنوع است و شما میتوانید با توجه به سلیقه خود، مواد مختلفی را به آن اضافه کنید. این غذا هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا مناسب است و برای مهمانیها نیز گزینه بسیار خوبی میباشد.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/27ene3