ترفند تهیه مینی ساندویچ مرغ | واسه مهمونات از این مینی فینگرفود ها درست کن که هم شیکه هم شکم سیر کن! +ویدئو
مینی ساندویچ مرغ، یک پیشغذای خوشمزه و جذاب است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. این ساندویچهای کوچک و ظریف، برای پذیرایی در مهمانیها، تولدها، دورهمیها و یا حتی به عنوان میان وعده مناسب هستند
کد خبر: 10929
مینی ساندویچ مرغ: یک پیشغذای خوشمزه و جذاب برای مهمانیها و دورهمیها
مینی ساندویچ مرغ، یک پیشغذای خوشمزه و جذاب است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. این ساندویچهای کوچک و ظریف، برای پذیرایی در مهمانیها، تولدها، دورهمیها و یا حتی به عنوان میان وعده مناسب هستند.
در این مقاله، به شما دو روش برای تهیه مینی ساندویچ مرغ ساده و خوشمزه آموزش میدهیم:
در میان اخبار
روش اول: مینی ساندویچ مرغ با نان تست
مواد لازم (برای 12 عدد ساندویچ):
- نان تست: 12 عدد
- سینه مرغ پخته شده: 200 گرم
- خیارشور: 4 عدد
- کاهو: 1 عدد
- سس مایونز: به مقدار لازم
- سس خردل: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- مرغ را آماده کنید: سینه مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنید.
- خیارشور را رنده کنید: خیارشور را شسته و پوست آن را بکنید. سپس با رنده ریز رنده کنید.
- کاهو را خرد کنید: کاهو را شسته و به صورت ریز خرد کنید.
- نان تست را آماده کنید: نان تستها را از وسط به صورت اریب برش بزنید تا دو مثلث نان تست از هر نان تست بدست آید.
- سسها را مخلوط کنید: در یک کاسه کوچک، سس مایونز و سس خردل را به همراه نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه مخلوط کنید.
- ساندویچها را مونتاژ کنید: روی هر مثلث نان تست مقداری از سس مخلوط شده بمالید. سپس مقداری مرغ ریش ریش یا نگینی، خیارشور رنده شده و کاهو خرد شده روی سس قرار دهید.
- ساندویچها را سرو کنید: مثلث نان تست دوم را روی مواد قرار دهید و به آرامی فشار دهید تا ساندویچ بسته شود. مینی ساندویچهای مرغ را بلافاصله سرو کنید.
روش دوم: مینی ساندویچ مرغ با نان باگت
مواد لازم (برای 12 عدد ساندویچ):
- نان باگت: 1 عدد
- سینه مرغ پخته شده: 200 گرم
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- جعفری: 2 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: به مقدار لازم
- سس خردل: به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- مرغ را آماده کنید: سینه مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنید.
- گوجه فرنگی و پیاز را خرد کنید: گوجه فرنگیها را شسته و به صورت ریز خرد کنید. پیاز را نیز پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید.
- جعفری را خرد کنید: جعفری را شسته و به صورت ریز خرد کنید.
- نان باگت را آماده کنید: نان باگت را به صورت برشهای نازک و دلخواه برش بزنید.
- سسها را مخلوط کنید: در یک کاسه کوچک، سس مایونز و سس خردل را به همراه نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه مخلوط کنید.
- مواد ساندویچ را مخلوط کنید: در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش ریش یا نگینی، گوجه فرنگی خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری خرد شده و سس مخلوط شده را با هم مخلوط کنید.
- ساندویچها را مونتاژ کنید: روی هر برش نان باگت مقداری از مواد مخلوط شده قرار دهید.
- ساندویچها را سرو کنید: مینی ساندویچهای مرغ را بلافاصله سرو کنید.
نکات:
- میتوانید از نانهای دیگر مانند نان ساندویچ یا نان فرانسوی نیز برای تهیه مینی ساندویچ مرغ استفاده کنید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2a7jl2