ساندویچ مرغ | مینی ساندویچ مرغ

ترفند تهیه مینی ساندویچ مرغ | واسه مهمونات از این مینی فینگرفود ها درست کن که هم شیکه هم شکم سیر کن! +ویدئو

مینی ساندویچ مرغ، یک پیش‌غذای خوشمزه و جذاب است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این ساندویچ‌های کوچک و ظریف، برای پذیرایی در مهمانی‌ها، تولدها، دورهمی‌ها و یا حتی به عنوان میان وعده مناسب هستند
کد خبر: 10929
ترفند تهیه مینی ساندویچ مرغ | واسه مهمونات از این مینی فینگرفود ها درست کن که هم شیکه هم شکم سیر کن! +ویدئو

مینی ساندویچ مرغ: یک پیش‌غذای خوشمزه و جذاب برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها

مینی ساندویچ مرغ، یک پیش‌غذای خوشمزه و جذاب است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. این ساندویچ‌های کوچک و ظریف، برای پذیرایی در مهمانی‌ها، تولدها، دورهمی‌ها و یا حتی به عنوان میان وعده مناسب هستند.

در این مقاله، به شما دو روش برای تهیه مینی ساندویچ مرغ ساده و خوشمزه آموزش می‌دهیم:

در میان اخبار

روش اول: مینی ساندویچ مرغ با نان تست

مواد لازم (برای 12 عدد ساندویچ):

  • نان تست: 12 عدد
  • سینه مرغ پخته شده: 200 گرم
  • خیارشور: 4 عدد
  • کاهو: 1 عدد
  • سس مایونز: به مقدار لازم
  • سس خردل: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. مرغ را آماده کنید: سینه مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنید.
  2. خیارشور را رنده کنید: خیارشور را شسته و پوست آن را بکنید. سپس با رنده ریز رنده کنید.
  3. کاهو را خرد کنید: کاهو را شسته و به صورت ریز خرد کنید.
  4. نان تست را آماده کنید: نان تست‌ها را از وسط به صورت اریب برش بزنید تا دو مثلث نان تست از هر نان تست بدست آید.
  5. سس‌ها را مخلوط کنید: در یک کاسه کوچک، سس مایونز و سس خردل را به همراه نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه مخلوط کنید.
  6. ساندویچ‌ها را مونتاژ کنید: روی هر مثلث نان تست مقداری از سس مخلوط شده بمالید. سپس مقداری مرغ ریش ریش یا نگینی، خیارشور رنده شده و کاهو خرد شده روی سس قرار دهید.
  7. ساندویچ‌ها را سرو کنید: مثلث نان تست دوم را روی مواد قرار دهید و به آرامی فشار دهید تا ساندویچ بسته شود. مینی ساندویچ‌های مرغ را بلافاصله سرو کنید.

روش دوم: مینی ساندویچ مرغ با نان باگت

مواد لازم (برای 12 عدد ساندویچ):

  • نان باگت: 1 عدد
  • سینه مرغ پخته شده: 200 گرم
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • جعفری: 2 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز: به مقدار لازم
  • سس خردل: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. مرغ را آماده کنید: سینه مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش یا نگینی خرد کنید.
  2. گوجه فرنگی و پیاز را خرد کنید: گوجه فرنگی‌ها را شسته و به صورت ریز خرد کنید. پیاز را نیز پوست گرفته و به صورت ریز خرد کنید.
  3. جعفری را خرد کنید: جعفری را شسته و به صورت ریز خرد کنید.
  4. نان باگت را آماده کنید: نان باگت را به صورت برش‌های نازک و دلخواه برش بزنید.
  5. سس‌ها را مخلوط کنید: در یک کاسه کوچک، سس مایونز و سس خردل را به همراه نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه مخلوط کنید.
  6. مواد ساندویچ را مخلوط کنید: در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش ریش یا نگینی، گوجه فرنگی خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری خرد شده و سس مخلوط شده را با هم مخلوط کنید.
  7. ساندویچ‌ها را مونتاژ کنید: روی هر برش نان باگت مقداری از مواد مخلوط شده قرار دهید.
  8. ساندویچ‌ها را سرو کنید: مینی ساندویچ‌های مرغ را بلافاصله سرو کنید.

نکات:

  • می‌توانید از نان‌های دیگر مانند نان ساندویچ یا نان فرانسوی نیز برای تهیه مینی ساندویچ مرغ استفاده کنید.



کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2a7jl2

پربیننده ترین




اخبار داغ