حریره سیر | درست کردن حریره سیر

ترفند درست کردن حریره سیر | اونقدر توی آشپزی پرکاربرده که درست کردنش واجبه+ویدئو

حریره سیر یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد است که به بسیاری از غذاها عطر و طعم خوبی می‌بخشد. تهیه حریره سیر در خانه کار ساده‌ای است، اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها باعث می‌شود حریره سیر شما خوشمزه‌تر و ماندگارتر شود.
کد خبر: 4657
ترفند درست کردن حریره سیر | اونقدر توی آشپزی پرکاربرده که درست کردنش واجبه+ویدئو

حریره سیر یک چاشنی خوشمزه و پرکاربرد است که به بسیاری از غذاها عطر و طعم خوبی می‌بخشد. تهیه حریره سیر در خانه کار ساده‌ای است، اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها باعث می‌شود حریره سیر شما خوشمزه‌تر و ماندگارتر شود.

مواد لازم:

  • سیر تازه: 200 گرم
  • روغن مایع سرخ کردنی یا روغن زیتون بدون بو: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. سیرها را پوست بگیرید و بشویید. سپس آنها را روی دستمال تمیز پهن کنید تا کاملاً خشک شوند.
  2. سیرهای خشک شده را در غذاساز یا خردکن بریزید.
  3. روغن مایع سرخ کردنی یا روغن زیتون بدون بو را به سیر اضافه کنید.
  4. غذاساز یا خردکن را روشن کنید و سیر را تا زمانی که کاملاً پوره شود، خرد کنید.
  5. در صورت نیاز، در حین خرد کردن، روغن بیشتری به سیر اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
  6. حریره سیر آماده شده را در یک شیشه درب‌دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات:

  • برای اینکه حریره سیر شما ماندگاری بیشتری داشته باشد، آن را در شیشه‌های درب‌دار با در محکم نگهداری کنید.
  • روی حریره سیر همیشه روغن باشد تا بوی آن در یخچال نپیچد.
  • برای استفاده از حریره سیر، آن را با قاشق تمیز و خشک از شیشه بردارید.
  • اگر بو یا طعم حریره سیر تغییر کرد، یعنی خراب شده است و نباید مصرف شود.

منبع ویدئو 




کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/3gpkd3

پربیننده ترین




اخبار داغ