ترفند تهیه چیپس کنجد | اگه دنبال یک خوراکی سالم برای بچهها میگردی مخصوص خودته! +ویدئو
چیپس کنجد یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه درست می شود. این چیپس ها با داشتن کنجد، منبع خوبی از انواع مواد معدنی هستند و می توانند جایگزین مناسبی برای چیپس های بسته بندی شده و ناسالم باشند
کد خبر: 11990
طرز تهیه چیپس کنجد: ترد و خوشمزه
چیپس کنجد یک میان وعده خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی در خانه درست می شود. این چیپس ها با داشتن کنجد، منبع خوبی از انواع مواد معدنی هستند و می توانند جایگزین مناسبی برای چیپس های بسته بندی شده و ناسالم باشند.
در میان اخبار
مواد لازم:
ماده | مقدار |
---|---|
تخم مرغ | ۱ عدد |
زردچوبه | به میزان دلخواه |
نمک | به میزان دلخواه |
ادویه جات دلخواه | به میزان دلخواه |
آب | ۲/۳ پیمانه |
آرد قنادی | ۱۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۵۰ گرم |
کنجد تفت داده شده | ½ پیمانه |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- در یک کاسه، تخم مرغ، زردچوبه، نمک و ادویه های دلخواه خود را با هم مخلوط کنید.
- ۲/۳ پیمانه آب را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- آرد قنادی و نشاسته ذرت را با هم الک کرده سپس آنها را به مواد مرطوب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شود.
- کنجد تفت داده شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
- روغن را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید.
- قاشق های غذاخوری از مایه را داخل روغن داغ بریزید و به مدت چند ثانیه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
- چیپس ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکات:
- مقدار روغن مورد نیاز بستگی به اندازه تابه شما دارد. شما می خواهید به اندازه کافی روغن داشته باشید تا چیپس ها سرخ شوند بدون اینکه روی هم قرار گیرند.
- می توانید مقدار ادویه را به دلخواه خود تنظیم کنید. برخی از گزینه های محبوب شامل فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پیاز هستند.
- این چیپس ها تازه خوشمزه تر هستند، اما می توانید آنها را در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 2 روز نگهداری کنید.
امیدواریم از این دستور تهیه چیپس کنجد خانگی لذت ببرید و از طعم ترد و خوشمزه آن ها بهره مند شوید.
کپی لینک کوتاه خبر: https://tarfandeto.ir/d/2rnlm4